• تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
  • نظرات : دیدگاه‌ها برای دومین فراخوان جذب پروپوزالهای دانشجویی و پسادکتری در زمینه ی علوم و فناوریهای کوانتومی بسته هستند

سومین فراخوان جذب پژوهشگر پسادکتری در زمینه علوم و فناوریهای کوانتومی

موسسه علوم و فناوریهای کوانتومی دانشگاه تهران با هدف توسعه علوم و فنون کوانتومی در سال ۹۹ در دانشگاه تهران تأسیس شده است، تا ضمن همکاری با دانشگاه ها و استفاده از تجارب و پشتیبانی های علمی و فناورانه پژوهشگران عرصه داخلی و بین المللی در توسعه و ارتقای علوم و فناوری های کوانتومی کشور گام برداشته و نقش خود را به عنوان مرجعیت علمی حوزه مذکور به خوبی ایفا کند. در این راستا با ارسال سومین فراخوان جذب پژوهشگر پسادکتری، از فارغ التحصیلان دانشگاه های داخل و خارج کشور با رزومه های علمی مرتبط با موضوع، جهت همکاری دعوت به عمل می آید.

آخرین مهلت دریافت رزومه این فراخوان  ۳۱ شهریور  ماه سال ۱۴۰۰ از طریق ایمیل iqst@ut.ac.ir خواهد بود.