درباره ما

موسسه علوم و فناوری های کوانتومی دانشگاه تهران با هدف توسعه علوم و فنون کوانتومی در تاریخ ۸ مرداد سال ۱۳۹۹ تاسیس شد. این موسسه که از نوع موسسات نوع سوم و تقاضامحور است همزمان با انتصاب سرپرست موسسه با حکم ریاست محترم دانشگاه در تاریخ ۱۹ آذرماه سال ۱۳۹۹ با بهره گیری از توانایی ها و امکانات دانشگاه تهران در حوزه مذکور و با هدف ایجاد ارتباطات بین المللی و همکاری با سایر دانشگاههای کشور شروع به کار کرده است. علاوه بر حمایت از طرح های کاربردی و محصول محور، یکی از مهمترین برنامه های این موسسه تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه علوم و فناوری های کوانتومی جهت ترویج علوم و گسترش فعالیت ها در این حوزه است. که در این راستا برنامه هایی برای حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد، رساله های دکتری، طرح های پسا دکتری، برگزاری دوره های آموزش آزاد و سمینارها دارد که فراخوان ها و اطلاعات مربوطه در سایت iqst.ut.ac.ir   قابل مشاهده است. حوزه های اصلی مورد توجه این موسسه جهت ترویج و توسعه علوم و فناوری های کوانتومی، اطلاعات و ارتباطات کوانتومی، حسگرها و اندازه گیری های کوانتومی، شبیه سازی و محاسبات کوانتومی و زیست شناسی کوانتومی است.